Zamówienia na świeże pieczywo można składać od 10 MAJA 2024 do 04 CZERWCA 2024. do godz 20:00. Wysyłka 10 CZERWCA 2024r. Zamówienia z samymi suchymi produktami będą realizowane w miarę możliwości na bieżąco. Przesyłki z samymi suchymi produktami wysyłamy również do Danii, Holandii, Irlandii, Niemiec, Szwecji, Włoch.
Informacje dla alergików: w zakładzie przetwarzane są orzechy, sezam, soja, nabiał, jaja.

Franczyza 2024

Szanowni Państwo,
W jesienią 2023 roku ruszają zapisy chętnych na punkty franczyzowe
Wstępne zainteresowanie można zgłaszać drogą mailową
na adres biopiekarz@gmail.com. lub telefonicznie 602788186
Franczyza przeznaczona będzie dla rodzin, małżeństw, które same zmagają się z nietolerancjami pokarmowymi, celiakią i pochodnymi schorzeniami. Nie jest to oferta franczyzy skierowana dla inwestorów chcących skalować swoje biznesy a działania biznesowo misyjne dla osób zmagających się z chorobami . Szczegóły już wkrótce.
. adres email do kontaktu: franczyzabiopiekarz@gmail.com

Używamy plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszej witryny. Jeśli będziesz nadal korzystać z tej strony, założymy, że akceptujesz naszą politykę prywatności.